Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

B&G

Zeus² on erinomaisesti muotoiltu ja monipuoliset toiminnot tarjoava helppokäyttöinen monitoimilaite. Integroidussa Zeus² MFD:ssä on tyylikäs TouchSensibleTM-kosketusnäyttö, joka tukee monikosketustoimintoja. TouchSensible-tekniikka mahdollistaa tarkan käytön kaikissa meriolosuhteissa. Lisäksi se tarjoaa loogiset näppäimistötoiminnot sekä kierrettävät säätönappulat. 16:9-kuvasuhteisen laajakuvanäytön,

Zeus² Monitoiminäyttö sisältää valikoiman tehostettuja SailTime-laskentatoimintoja, mikä poistaa tarpeen luottaa ETA-arvioihin (ETA, Estimated Time of Arrival) sekä niitä vastaaviin etäisyyksiin, jotka ovat käytännöllisiä vain moottorivenekäytössä. Leikkarit on maksimoitu, jotta halssikulmien vaihtoja voidaan tarkastella kartalla jopa ilman aktiivista reittipistettä.

Zeus² on varustettu SailSteer™ -toiminnolla. Siinä yhdistetään oleelliset purjehdustiedot yhteen selkeään ja informatiiviseen yhdistelmäikkunaan. Kaikki tiedot näytetään suhteessa käyttäjän veneeseen ja voidaan näyttää rinnakkain kartta-, tutka- ja muiden toimintosivujen kanssa. Käyttäjän konfiguroitavissa oleva SailSteer-ikkuna sisältää seuraavat tiedot: ohjaussuunta ja COG, nykyinen leikkari, laskettu vuorovesi, tosituulen kulmailmaisin, peräsinkulman ilmaisin ja vastakkaisen halssin leikkari. Myös navigointitietoja on täydennetty mukaan lukien aktiivinen reittipiste, Mag/Tosi-ohjaussuunnan referenssi ja magneettinen eranto. SailSteer sisältää myös kompassiasteikon, joka tarjoaa tosituulen suunnan, vuorovesitietoja, vastakkaisen halssin ohjaussuunnan ja suuntiman reittipisteeseen.Kosketusnäyttö yhdessä minimalistisen näppäimistön ja kiertosäätimen kanssa takaavat sen, että navigaattorilla säilyy hallintakyky ja valmius kilpailun voittoon johtaviin ratkaisuihin kaikkein kovimmissakin olosuhteissa.
 
Zeus² on yhteensopiva monien erilaisten suorituskykyisten moduulien kanssa mukaan lukien Broadband Radar™, AIS, ZG-sarjan GPS-antennit, Triton Pilot  -  Zeus² on purjehtijan valinta.

14 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

14 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana