Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

Kanta-asiakasohjelmamme ehdot ja edut

John Nurminen Marine Oy:n kanta-asiakasohjelma on suunnattu asiakkaillemme jotka haluavat parasta palvelua ja laadukkaimpia veneilyyn, navigointiin ja turvallisuuteen liittyviä tuotteita joita tarjoamme myymälästämme ja verkkokaupastamme Merikartat.fi. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme olet aina aallon harjalla kun rakennamme uusia kampanjoita, osallistumme messuille ja tapahtumiin tai tuotamme uusia mielenkiintoisia palveluita.

Kanta-asiakasohjelman edellytykset

Kanta-asiakkaaksi voi liittyä kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö joka rekisteröityy kanta-asiakasohjelmaamme verkkokauppamme kautta. Kanta-asiakkuus ei edellytä veneen omistamista, vaan kanta-asiakkuuden taso perustuu vuositason ostomäärään. Alaikäinen ei voi toistaiseksi liittyä kanta-asiakkasemme.

Kanta-asiakkuuden tasot

Kanta-asiakasohjelmassamme on kolme eri tasoa joiden edut määräytyvät seuraavasti:

  • Kanta-asiakas: kun rekisteröidyt kanta-asiakkaaksemme ja teet ensimmäisen tilauksen olet automaattisesti kanta-asiakkaamme. Perustaso edellyttää siten vähintään yhden ostoksen, ostoksen loppusummalla ei ole merkitystä.
  • Silver VIP: kun kalenterivuoden aikainen ostomääräsi ylittää 2.000 € (sis. ALV), nouset Silver VIP tasoille. Nousu tapahtuu automaattisesti seuraavan kalenterivuoden alussa.
  • Gold VIP: kun kalenterivuoden aikainen ostomääräsi ylittää 5.000 € (sis. ALV), nouset Gold VIP tasoille. Nousu tapahtuu automaattisesti seuraavan kalenterivuoden alussa.

Henkilökohtainen kanta-asiakastasosi voi nousta seuraavalle tasolle myös kesken kauden mikäli kertaostoksesi ylittää seuraavan tason alarajan. Kanta-asiakastaso laskee alaspäin seuraavalle tasolle mikäli seuraavan vuoden ostot eivät yllä alarajan tasolle.

Kanta-asiakasedut

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme rahanarvoisia ja palveluetuja joita ei saa kuin liittymällä kanta-asiakkasemme. Tässä katsaus kanta-asiakasetuihimme eri tasoilla:

Kanta-asiakas Silver VIP Gold VIP
2€ alennus postikulusta 3€ alennus postikulusta 4€ alennus postikulusta
Veloitukseton
palautusoikeus 14 pv
Veloitukseton
palautusoikeus 21 pv
Veloitukseton
palautusoikeus 30 pv
Kanta-asiakastarjoukset Silver VIP tarjoukset Gold VIP tatrjoukset
Takuupankki Takuupankki Takuupankki
Etuajo-oikeus kanta-asiakasiltoihin Etuajo-oikeus kanta-asiakasiltoihin Etuajo-oikeus kanta-asiakasiltoihin
  1 veloitukseton laite- tai karttapäivitys 2 veloituksetonta laite- ja karttapäivitystä
   2 messulippua 4 messulippua
    5% alennus valituista tuoteryhmistä
     

Etujen tarkemmat edellytykset ja ehdot.

Postikuluetu on ensimmäinen etu jonka saat rekisteröityneenä Kanta-asiakkaana. Alennus koskee kaikkia verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia joissa ei ole muita toimituskuluihin vaikuttavia kampanjakoodeja käytössä. Postikuluetusi kasvaa aina kun Kanta-asiakastasosi nousee.

Verkkokauppamme palautusoikeus on aina vähintään 14vrk. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus on voimassa kun asiakas peruuttaa tilauksensa tätä varten olevalla lomakkeella. Mikäli asiakas ei ole rekisteröity kanta-asiakas, vastaa asiakas palautuksesta aihutuneista postikuluista.

Veloitukseton 14vrk palautusoikeus on lisäetu ja on siten kuluttajasuojalain vähimmäistasoa parempi palautusoikeus. Silver VIp ja Gold VIP asiakkaamme saavat normaalin palautusoikeuden laajennettuna joko 21 pv tai 30 pv mittaisena.

Kanta-asiakastarjoukset lähetetään asiakkaillemme sähköpostitse ja ne on kohdistettu vain kyseisen asiakastason asiakkaille.

Takuupankissa säilytämme kaikki verkkokauppamme kautta tehtyjen tuotteiden takuutodistukset, joten enää sinun ei tarivtse etsiä kuitteja mahdollisissa takuutapauksissa.

Etuajo-oikeus kanta-asiakasiltoihimme mahdollistaa paikan varaamisen ennen kuin tapahtumaa markkinoidaan julkisesti.

Laite- ja karttapävityspalvelussa autamme asiakkaitamme päivittämään navigointilaitteet ja elektroniset kartat ajan tasalle. Kun navigointilaite tai elektroninen kartta on hankittu verkkokaupastamme, voit toimittaa tuotteen meille ohjelmapäivitykseen asiakastason mukaisesti. Ohjelmapäivitys on veloitukseton ohjelman mukaisesti, laitteen mahdollisista toimituskuluista molempiin suuntiin vastaa aina asiakas. Karttapäivitysten osalta voimme auttaa päivityksen lataamisessa, mutta mahdolliset päivityskulut veloitamme karttavalmistajan hinnaston mukaan. Laite- ja karttapäivitys on tehtävä yhden vuoden sisällä ostopäivästä.

Silver VIP ja Gold VIP asiakkaillamme on mahdollisuus saada 2 tai 4 messulippua vuodessa veloituksetta. Messuliput ovat niihin tapahtumiin joissa John Nurminen Marine Oy on näytteilleasettajana. Näitä messuja ovat suurimmat venemessut Suomessa kuten esimerkiksi Helsingin Venemessut, Turun Meri Kutsuu ja Helsingin Uiva venenäyttely. Myös muita messulippuja saattaa tulla jakoon tilanteen mukaan.

Gold VIP asiakkaat saavat automaattisesti 5% alennuksen valittujen tuoteryhmien tuotteista. Näistä tuotteista tiedotamme Gold VIP uutiskirjeessä erikseen.

Kanta-asiakkuuden päättyminen

Mikäli asiakas haluaa päättää kanta-asiakkuuden, on siitä ilmoitettava John Nurminen Marine Oy:n asiakaspalveluun kirjallisesti, joko sähköpostilla tai käymällä myymälässämme. Kanta-asiakkuus päättyy asiakkaan toivomana ajankohtana eikä siitä peritä maksua. Kaikki kanta-asiakkuuden edut päättyvät irtisanomispäivänä. Kanta-asiakkuutta ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kanta-asiakkuutta koskeviin kysymyksiin. Lähetä meille sähköpostia, soita, tule käymään tai käytä verkkokauppamme On-Line asiakaspalvelua!