Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

C-MAP 4D

C-MAP 4D karttadata on uusi valloitus ja lisäaineisto MAX karttoihon.  4D data avaa uudenlaisen maailman niissä laitteissa jotka tukevat tätä karttaformaattia. 4D aineisto sisältää saman vektoriaineiston joka on MAX kartassa, mutta lisäksi rasteriaineiston,satelliitti- ja ilmakuvat sekä automaattisen reitiyksen.

John Nurminen Marine Oy on C-MAP By Jeppesen jakelija, ja ohjelmoimme kaikki C-MAP kortit itse. Näin varmistut siitä että aineisto on aina ajan tasalla.

2 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • C-Map 4D Max Wide Itämeri D299

  C-MAP MAX 4D kartta jossa koko Itämeri Tanskaa myöden. Kartta toimitetaan SD/MSD-kortilla, MAX 4D kartta sopii vain yhteensopiviin laitteisiin, kuten Furuno GP-sarja, Standard Horizon CPN-sarja ja muutama Seiwa ja Lorentz plotterimalli. C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.

  Kartta-alue kuvassa punaisella rajattu alue 85.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 246,76 €

  Hinta NYT 229,00 €

  Heti toimitukseen

 • C-Map 4D Wide D326 Suomen järvet vektorikartta

  C-MAP MAX 4D kartta jossa Suomen järvet. Kartta toimitetaan SD/MSD-kortilla, MAX 4D kartta sopii vain yhteensopiviin laitteisiin, kuten Furuno GP-sarja, Standard Horizon CPN-sarja ja muutama Seiwa ja Lorentz plotterimalli. C-MAP kartat ohjelm oidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.

  Kartta-alue kuvassa keltaisella rajattu alue 9.

  Lue lisää...
  245,00 €

  Heti toimitukseen

2 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana