Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

C-MAP MAX-N+

C-MAP MAX-N+ kartat sisältävät tarkat elektroniset vektori- sekä rasterikartat yhteensopiville Navico tuoteperheen (Simrad Evo2, Lowrance Gen2 ja Gen3 ja B&G Evo2) karttaplottereille. MAX.N+ kartta on uudistettu versio edeltäjästään MAX-N kartasta. MAX-N+ kartassa on tarkan vektori- ja rasterikarttadatan lisäksi ilmakuvia, satelliittikuvia, satamatiedot, vuorovesi- ja virtaustaulukot, tarkat satamakartat sekä mahdollisuus perspektiivinäkymään. MAX-N+ kartat ovat saatavissa SD/MSD kortteina. Tarkista oman karttaplotterisi yhteensopivuus ja korttityyppi ennen tilausta.

John Nurminen Marine Oy on C-MAP By Jeppesen jakelija, ja ohjelmoimme kaikki C-MAP kortit itse. Näin varmistut siitä että aineisto on aina ajan tasalla.

7 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • C-MAP MAX-N+ Y299 Wide Itämeri

  C-MAP MAX-N+ kartta Navicon uusimpiin laitteisiin jossa koko Itämeri Tanskaa myöden vektori- ja rasterikarttana. Kartta toimitetaan SD/MSD-kortilla. Uudessa MAX-N+ 2015 kartassa on sisältöä yllin kyllin. Kartta-aineisto on sekä vektori- että rasterimuodossa ja sen lisäksi kortilla on satamatiedot, ilmakuvat, satelliittikuvat, Auto Routing toimiinto ja paljon muuta.

  MAX-N+ kartta sopii vain yhteensopiviin Navico tuoteperheen laitteisiin (Simrad NS S Evo2/Evo3, B&G  Zeus2/Zeus3, Lowrance HDS (Gen2, Gen3, Carbon). C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.Varmista laitteessi yhteensopivuus ennen tilausta. Erikseen ohjelmoitavilla karttakorteilla ei ole normaalia palautusoikeutta.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 308,76 €

  Hinta NYT 225,00 €

  Heti toimitukseen

 • C.MAP MAX-N+ Pohjois-Eurooppa ja rannikko

  Uusi C-MAP MAX-N+ Y050 Northern and Central Europe Continental kartta-.alue kattaa koko Pohjolan ja Euroopan Atlantin rannikon. Lue lisää...
  308,76 €

  Heti toimitukseen

 • C.MAP MAX-N+ Atlantin rannikko & läntinen Välimeri

  Uusi C-MAP MAX-N+ Y050 Central & West Europe Continental kartta-.alue kattaa Euroopan Atlantin rannikon ja Välimeren länsiosan ja KAnarian saaret. Lue lisää...
  308,76 €

  Heti toimitukseen

 • C.MAP MAX-N+ Eteläinen Eurooppa

  Uusi C-MAP MAX-N+ Y050 Southern Europe Continental kartta-.alue kattaa Etelä EUroopan, Välimeren ja Kanarian saaret. Lue lisää...
  308,76 €

  Heti toimitukseen

 • C-MAP MAX-N+ Y326 Wide Suomen järvet

  C-MAP MAX-N+ kartta Navicon uusimpiin laitteisiin jossa Suomen rannikko ja järvet vektorikarttana. Kartta toimitetaan SD/MSD-kortilla.

  C-MAP MAX-N+ kartta jossa Suomen sisävedet. Uudessa MAX-N + kartassa on sisältöä yllin kyllin. Kartta-aineisto on vektorimuodossa ja sen lisäksi kortilla on satamatiedot, ilmakuvat, satelliittikuvat, Auto Routing toimiinto ja paljon muuta.

  MAX-N+ kartta sopii vain yhteensopiviin Navico tuoteperheen laitteisiin (Simrad NSS Evo2/Evo3, B&G  Zeus23>, Lowrance HDS Gen2, Gen3, Carbon). C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saatavilla olevaa aineistoa. Tarkista yhteensopivuus ennen tilausta. Erikseen ohjelmoitavilla karttakorteilla ei ole normaalia palautusoikeutta.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 308,76 €

  Hinta NYT 246,76 €

  Heti toimitukseen

 • C-MAP MAX-N+ Y310 Local Itäinen Suomenlahti

  C-MAP MAX-N+ kartta Navicon uusimpiin laitteisiin jossa Itäinen Suomenlahti vektori- ja rasterikarttana ilmakuvineenUudessa MAX-N+ 2015 kartassa on sisältöä yllin kyllin. Kartta-aineisto on sekä vektori- että rasterim uodossa ja sen lisäksi kortilla on satamatiedot, ilmakuvat, satelliittikuvat, Auto Routing toimiinto ja paljon muuta.

  MAX-N kartta sopii vain yhteensopiviin Navico tuoteperheen laitteisiin (Simrad NSS Evo2, B&G  Zeus2 , Lowrance HDS Gen2, Gen3). C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.Varmista laitteessi yhteensopivuus ennen tilausta. Erikseen ohjelmoitavilla karttakorteilla ei ole normaalia palautusoikeutta.

  .

   

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 209,56 €

  Hinta NYT 147,56 €

  Heti toimitukseen

 • C-MAP MAX-N+ Y309 Local Läntinen Suomenlahti

  C-MAP MAX-N+ kartta Navicon uusimpiin laitteisiin jossa Läntinen Suomenlahti ja Saaristomeri vektori- ja rasterikarttana ilmakuvineen.

  Uudessa MAX-N+ 2015 kartassa on sisältöä yllin kyllin. Kartta-aineisto on sekä vektori- että rasterimuodossa ja sen lisäksi kortilla on satamatiedot, ilmakuvat, satelliittikuvat, Auto Routing toimiinto ja paljon muuta.

  MAX-N kartta sopii vain yhteensopiviin Navico tuoteperheen laitteisiin (Simrad NSS Evo2, B&a mp;G  Zeus2, Lowrance HDS Gen2, Gen3). C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.Varmista laitteessi yhteensopivuus ennen tilausta. Erikseen ohjelmoitavilla karttakorteilla ei ole norma alia palautusoikeutta.

  Tarkista laitteesi yhteensopivuus ennen tilausta!

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 209,56 €

  Hinta NYT 147,56 €

  Heti toimitukseen

7 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana