Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

C-MAP MAX-N

C-MAP MAX-N kartat sisältävät tarkat elektroniset kartat yhteensopiville Navico tuoteperheen (vanhemmat Simrad NSS, Lowrance Gen1 ja B&G Zeus ja Zeus Touch) karttaplottereille. MAX.N kartta on uudistettu versio edeltäjästään MAX-N kartasta. MAX-N kartassa on tarkan karttadatan lisäksi satamatiedot, vuorovesi- ja virtaustaulukot, tarkat satamakartat sekä mahdollisuus perspektiivinäkymään. MAX-N kartat ovat saatavissa SD/MSD kortteina. Tarkista oman karttaplotterisi yhteensopivuus ja korttityyppi ennen tilausta.

John Nurminen Marine Oy on C-MAP By Jeppesen jakelija, ja ohjelmoimme kaikki C-MAP kortit itse. Näin varmistut siitä että aineisto on aina ajan tasalla.

4 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • C-MAP MAX-N Wide N299 Itämeri vektorikartta

  C-MAP MAX-N kartta jossa koko Itämeri Tanskaa myöden. Kartta toimitetaan SD/MSD-kortilla, MAX-N kartta sopii vain yhteensopiviin Navico tuoteperheen laitteisiin (Simrad NSS, NSS Evo2, B&G Zeus Touch, Zeus2, Lowrance HDS, H DS Gen2). C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.

  Kartta-alue kuvassa punaisella rajattu alue 85.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 246,76 €

  Hinta NYT 209,56 €

  Heti toimitukseen

 • C-MAP MAX-N Wide N326 Suomen järvet vektorikartta

  C-MAP MAX-N kartta jossa Suomen sisävedet.. Kartta toimitetaan SD/MSD-kortilla, MAX-N kartta sopii vain yhteensopiviin Navico tuoteperheen laitteisiin (Simrad NSS, NSS Evo2, B&G Zeus Touch, Zeus2, Lowrance HDS, HDS Gen2). C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.

  Kartta-alue kuvassa keltaisella rajattu alue 9.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 246,76 €

  Hinta NYT 209,56 €

  Heti toimitukseen

 • C-MAP MAX-N N309 Local Suomenlahti länsi

  C-MAP MAX-N kartta Navicon laitteisiin jossa Läntinen Suomenlahti ja Saaristomeri.

  Kartta toimitetaan SD/MSD-kortilla, MAX-N kartta sopii vain yhteensopiviin Navico tuoteperheen laitteisiin (Simrad NSS, NSS Evo2, B&G Zeus Touch, Z eus2, Lowrance HDS, HDS Gen2). C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.

  Lue lisää...
  147,56 €

  Heti toimitukseen

  Loppu varastosta

 • C-MAP MAX-N N309 Itäinen Suomenlahti

  C-MAP MAX-N kartta jossa Suomenlahden länsiosa, Saaristomeri ja Ahvenanmeri. Kartta toimitetaan SD/MSD-kortilla, MAX-N kartta sopii vain yhteensopiviin Navico tuoteperheen laitteisiin (Simrad NSS, NSS Evo2, B&G Zeus Touch, Zeus2, Lo wrance HDS, HDS Gen2). C-MAP kartat ohjelmoidaan tilauksesta, ja ne ovat aina uusinta saaatvilla olevaa aineistoa.

  Lue lisää...
  147,56 €

  Heti toimitukseen

  Loppu varastosta

4 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana