Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

Merikartat

John Nurminen Marine Oy on erikoistunut merikarttoihin ja turvalliseen navigointiin. Meiltä löytyy Suomen kattavin valikoima merikarttoja. Kaikki suomalaiset Liikenneviraston viralliset merikarttalehdet ja karttasarjat löytyvät aina varastostamme. Ulkomaisia karttoja löytyy niin länteen, etelään, itään kuin pohjoiseen, riippumatta siitä kuinka kauas olet matkalla. John Nurminen Marine Oy on mm.

  • Suomalaisten merikarttojen kustantaja ja suurin jälleenmyyjä
  • Ruotsin Sjöfartsverketin virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Meiltä kaikki ruotsalaiset kartat aina saatavana varastotavarana
  • British Admiraltyn (UKHO) Suomen agentti. Varastostamme löytyvät kaikki Admiraltyn kartat Itämerelle. Pohjanmerelle ja Atlantin rannikolle meiltä löytyy kattava valikoima Admiraltyn karttoja. Pohjois-Atlanttille, Karibialle ja Välimerelle varastostamme löytyy myös yleiskarttoja. Voimme toimittaa tilauksesta Admiraltyn karttoja koko maailmanlaajuisen yli 3000 kartan valikoimasta kaikille maailman merille.
  • IMRAY karttojen Suomen agentti. Varastostamme löytyvät suosituimmat Imrayn veneilykartat Pohjanmerelle, Atlantin rannikolle ja saarille, Välimerelle ja Karibialle.
  • NV-Verlag karttojen Suomen agentti. Varastostamme aina NV-Verlagin karttasarjat Baltiaan, Etelä-Itämerelle ja Pohjanmeren itäosiin sekä Norjan etelä- ja länsirannikolle
  • Valikoimissamme on myös Venäjän, Tanskan ja Norjan viralliset merikartat.
  • Elektroniset merikartat niin suuriin järjestelmiin kuin karttaplottereihinkin. Myymme ja päivitämme mm. C-Map, Navionics ja Garmin BlueChart karttoja.

Kauden karttasarjauutuudet

Suosittuja karttasarjoja Itämereltä

Muita suositeltavia merikarttoja