Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

Karttapäivitykset

2 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • Navionics+ CF päivityskortti

  Päivitä Navionics Gold karttakorttisi uuteen ja saat samalla 12kk ilmaiset nettipäivitykset. Compact Flash (CF) kortti ei sisällä kortinlukijaa.

  Navionics Update on uusi tapa päivittää Navionics Gold karttakortti. Tilaa päivityskortti ja tee päivitys itse kotona omassa rauhassa. Sinun ei enää tarvitse palauttaa vanhaa korttia mihinkään, sitä tarvitaan päivityskortin aktivoimisessa. Mikäli haluat ett&a uml; teemme päivityksen ja kortin aktivoinnin puoletasi, tule käymään myymälässämme ja ota vanha kortti mukaan. Aktivointipalvelu on maksullinen lisäpalvelu ja siitä veloitetaan 35€ pienhuoltotyö ; .

  Uudet Navionics kartat sisältävät 12kk ilmaiset nettipäivitykset. Voit ladata uusimman aineiston vaikka päivittäin Navionicsin oman verkkopalvelun kautta kun rekisteröidyt asiakkaaksi ja a ktivoit korttisi. Päivitys koskee vain Gold karttadataa, ei satama- ja satelliittikuvia Platinum+ kartoissa. Ilmainen päivityspalvelu alkaa kortin aktivoimista!

  Voit halutessasi tilata kortin valmiiksi aktivoituna j a päivitettynä, jolloin 12kk Freshest Data palvelu on heti käytössäsi. Sinun tulee kuitenkin itse luoda tili Navionics palveluun mikäli haluat hyödyntää päivityksiä jatkossa.

  Tarkista ko r ttiformaatti ennen tilausta.

  Tällä hetkellä varastossa olevat kortit ovat 2Gb kortteja!

  Lue lisää...
  125,00 €

  Heti toimitukseen

 • Navionics+ SD/MSD päivityskortti

  Päivitä Navionics Gold karttakorttisi uuteen ja saat samalla 12kk ilmaiset nettipäivitykset. Micro Secure Digital (MSD) kortti sisltää myös SD adapterin sekä USB kortinlukija.

  Navionics Update on uusi tap a päivittää Navionics Gold karttakortti. Tilaa päivityskortti ja tee päivitys itse kotona omassa rauhassa. Sinun ei enää tarvitse palauttaa vanhaa korttia mihinkään, sitä tarvitaan päivityskortin aktivoimisessa. Mikäli haluat että teemme päivityksen ja kortin aktivoinnin puoletasi, tule käymään myymälässämme ja ota vanha kortti mukaan. Aktivointipalvelu on maksullinen lisäpalvelu ja siit&aum l ; veloitetaan 35€ pienhuoltotyö.

  Uudet Navionics kartat sisältävät 12kk ilmaiset nettipäivitykset. Voit ladata uusimman aineiston vaikka päivittäin Navionicsin oman verkkopalvelun kaut t a kun rekisteröidyt asiakkaaksi ja aktivoit korttisi. Päivitys koskee vain Gold karttadataa, ei satama- ja satelliittikuvia Platinum+ kartoissa. Ilmainen päivityspalvelu alkaa kortin aktivoimista!

  Saat halutes s asi kortin myös valmiiksi aktivoituna ja päivitettynä, jolloin 12kk Freshest Data palvelu on heti käytössäsi. Tätä varten sinun pitää toimittaa vanha korttisi meille, veloitamme tällöin pi ne huoltotyön 35€ päivityskortin hinnan lisäksi.

  Tarkista korttiformaatti ennen tilausta.

  Lue lisää...
  125,00 €

  Heti toimitukseen

2 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana