Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta
 

Yritys

Olemme navigoinnin, navigointielektroniikan ja veneilyturvallisuuden asiantuntijaliike.

Me uskomme edelleen aitoon ja rehelliseen asiakaspalveluun. Siihen opastavaan asiakaspalveluun jonka luulit jo kadonneen venetarvikeliikkeistä. Ihmeisiin emme mekään tietysti kykene, mutta ainakin yritämme kaikkemme jotta oikea ratkaisu löytyy. Myös verkkokauppamme on suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme, niin vanhoja kuin uusiakin.

Uskomme laadukkaseen palveuun ja siksi yrityksellämme on ISO9001 laatusertifikaatti joka määrittelee kaikki ydinprosessimme. Tätä toimintaamme ohjaa mm. asiakastyytyväisyys jota selvitämme kyselyillä mm. verkkokauppamme tilaajille.

Kehitämme verkkopalveluitamme entisestään vastaamaan nykypäivän haasteisiin unohtamatta tuotteita ja laadukasta tarjontaa. Haluamme että verkkopalvelumme on maan paras venealalla, ja siihen myös panostamme

John Nurminen Marine Oy on osa John Nurminen Oy konsernia

Myymälä

Lauttasaaressa sijaitsevasta myymälästä saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua

Myymälässämme on esillä kattava valikoima parhaita merkkituotteita. Voit tutustua tuotevalikoimaan kaikessa rauhassa ammattitaitoisen ja opastavan henkilökuntamme opastamana. Suurin osa navigointielektroniikasta on esillä myymälässämme käyttövalmiina. Olemme Certified B&G H5000 Installer kumppani, Certified Simrad Installer kumppani ja Garmin Partner jälleenmyyjä. Sen lisäksi valikoimaamme kuuluu Raymarine tuotteet sekä FURUNO-tuotteet ainoana pääkaupunkiseudun valtuutettuna FURUNO jälleenmyyjänä

Myymälämme sijaitsee Lauttasaaressa, osoitteessa Veneentekijäntie 8.

Tavoitat meidät myös seuraavasti:
email merikartat@johnnurminen.com
puhelin: (09) 6823 1822
tai käyttämällä verkkokauppamme Online asiakaspalvelua.

Myymälämme vieressä on muutama asiakaspaikka, ja kadun toisella puolella on runsaasti parkkitilaa.
Olemme avoinna arkisin kello 9-17.

Myymälässä Sinua palvelevat
Nico Kavaleff, Christoffer Olsson, Kim Jonasson ja Jocke Björkenheim

Tuotteet

Tarjoamme vain parhaita tuotteita joihin uskomme itsekin, omassa veneilyssämme.

Olemme itsekin aktiivisia veneiljöitä ja uskomme tuotteisiin joita myymme. Käytämme itse säännöllisesti myymiämme tuotteita omissa veneilyharrastuksissamme, emmekä häpeä kertoa kokemuksistamme asiakkaillemme. Mikäli koemme jonkin tuotteen olevan oman laatustandardimme alapuolella, emme mielellämme ota kyseistä tuotetta myyntivalikoimaamme.

Mikäli meiltä ostamassasi tuotteessa on vikaa, me vastaamme asiakkaillemme aina myymistämme tuotteista. Lue tästä linkistä lisää Takuukäytännöstämme.

Mikäli edustat jotain meille soveltuvaa tuotetta, voit olla yhteydessä myymäläämme. Sovi käynnistä kuitenkin etukäteen, myymälässämme on usein kova kiire ja asiakkaamme ovat aina etusijalla.

Tule käymään meillä ja koe itse John Nurminen Marine Oy:n palveleva myymälä verkossa tai paikan päällä.

 

Mukavaa veneilykautta toivottaen,
John Nurminen Marine Oy

Jonte Rosenström
Toimitusjohtaja