Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

3G/4G/LTE

Valikoimamme kattaa erittäin laadukkaat 3G/4G/LTE reitittimet ja antennit veneisiin ja muuhunkin liikkuvaan käyttöön.

8 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • Scout Sea-Connect 4dBi 3G/4G antenni

  Scout Sea-Connect 4dBi laajakaistainen 3G/4G/LTE antenni moderneihin 4G reitittimiin. Täysin vesitiivis, soveltuu erinomaisesti venekäyttöön. Kiinnitys vakio 1-14TPI kierteeseen, UV suojattu kotelointi, N-Female liitin pohjassa. Lue lisää...
  149,00 €

  Heti toimitukseen

 • MiMo antenni GSM/UMTS/3G/4G/LTE valkoinen

  MiMo 4G antenni veneeseen tai muuhun liikkuvaan käyttöön. Kestävä matalaprofiilinen muotoilu, kaksi laajakaistaista LTE/mobiiliantennia, kaksi WLAN elementtiä 2,4GHz ja 5,8GHz.

  Panorama LPMM, matalaprofiilinen MIMO-antennivalikoima on suunniteltu tukemaan uuden sukupolven LTE-reitittimiä ajoneuvoihin. Antennikotelossa on neljä eristettyä korkean suorituskyvyn antennielementtiä.

  Antenni on maatasosta riippumaton ja toimii asennettuna myös ei-metallisille pinnoille.. Mitat: 62 x Ø 176 mm. Kaapeli: 2 x 0.3 m SMA-uros (matkapuhelin)). Lämpötila-alue: -30-+80 ºC

  Lue lisää...
  169,00 €

  Toimitusaika 1 viikko

 • RF kaapeli MiMo antennille 5,0m (SMAN-SMAF)

  Antennikaapeli MiMo tai 4G antenneille. PItuus 5,0m, liittimet SMA uros ja SMA naaras. Lue lisää...
  34,00 €

  Toimitusaika 2-5 arkipäivää

 • RF kaapeli MiMo antennille 10,0m (SMAF-SMAM)

  Antennikaapeli MiMo tai 4G antenneille. PItuus 10,0m, liittimet SMA uros ja SMA naaras. Lue lisää...
  52,00 €

  Toimitusaika 2-5 arkipäivää

 • proTAC 5311 mobiiliantenni

  poroTAC 5311 on kevyt, kompakti ja tehokas mobiilidata-antenni.Tehty kestämään merelliset olosuhteet, valmistettu laadukkaimmista materiaaleista joita käytetään myös sotilastekniikassa. proTAC 5311 mahdollistaa laajan kattauksen taajuuksia veneen tai ajoneuvon mobiilireitittimelle. Antenni kattaa 2G, 3G, 4G taajuudet maailmanlaajuisesti (GSM, GPRS, DCS, UMTS, WCDMA, LTE, WLAN).

  proTAC 5311 antenni mahdollistaa kattavan peiton mobiilidatalle. Sen käyttöalue on jopa 35km mantereelta merelle. Normaalit mobiilidata-antennit toimivat hyvin kapealla taajuusalueella ja mahdollistavat siten vain yhdensuuntaisen taajuuden operaattorin verkossa. Tämä aiheuttaa epäsymmetrisen linkin ja vähentää läpimenevää datamäärää (Mbps). proTAC 5311 antennin innovatiivinen muotoilu mahdollistaa antennin taajuusalueen laajentamisen molemmille taajuusalueille (uplink ja downlink) samanaikaisesti.

  proTAC 5311 antenni voidaan asentaa joko mastoon tai katolle/tasopintaan. Maataso voi aiheuttaa häiriötä antennin suorituskykyyn, mutta ei kuitenkaan merkittävästi. Maatason luonteen vuoksi se voidaan eristää rungosta käyttämälllä kumista suojaa antennin jalan ja rungon välissä. Asennuspinnan tulisi olla elektronisesti johtavaa materiaalia kuten alumiinia, terästä tai hiilikuitua jotta salama ja ESD suojaus voidaan maksimoida.

  proTAC 5311 antenni voidaan liittää useamaan eri mobiilireitittimeen, kuten Teltonika RUT950/955. Sen asentaminen saattaa edellyttää erilaisia asennusjalkoja tai adapterita. POhjassa oleva kaapeliliitin on N-Female, voit tilata meiltä myös määrämittaisen kaapelisarjan tälle antennille.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 405,48 €

  Hinta NYT 390,00 €

  Heti toimitukseen

 • Promarine proD4 monitaajuusantenni

  Promarine proD4 on markkinoiden laadukkain yhdistelmäantennijossa yhdsityvät sekä AM/FM radiotaajuudet, TV antenni, 3G/4G mobiililaajakaista-antenni sekä WiFi antenni. Kotimainen proD4 sisältää kaiken tarpeellisen mitä liikkuvassa käytössä tarvitaan.

  Promarine proD4 toimitetaan aina asiakkaan valitsemalla kaapelisarjalla, jossa on kolme erillistä kaapelia eri taajuusalueille. Kaapoelikitti yhdistetään proFIL 1313 vahvistimeen joka jakaa antennitaajuudet oikeiin paikkoihin.

  Promarine proD4 antenni soveltuu erinomaisesti 3G/4G/LTE reitittimen kaveriksi mastoon, targaan tai tutkatolppaan.Lisäämällä 4G/LTE reitittimeen toinen 4G antenni voidaan saavuttaa erittäin pitkiä kantavuuksia 4G/LTE verkon osalta rannikon ulkopuolelta. Ei enää tukkoisia satamien WiFi verkkoja, vaan kunnollinen mobiilidata yhteys!

  Lue lisää...

  Alkaen: 1 029,80 €

 • MiMo antenni GSM/UMTS/3G/4G/LTE/WLAN Valkoinen

  MiMo 4G antenni veneeseen tai muuhun liikkuvaan käyttöön. Kestävä matalaprofiilinen muotoilu, kaksi laajakaistaista LTE/mobiiliantennia, kaksi WLAN elementtiä 2,4GHz ja 5,8GHz.

  Panorama LPMM, matalaprofiilinen MIMO-antennivalikoima on suunniteltu tukemaan uuden sukupolven LTE-reitittimiä ajoneuvoihin. Antennikotelossa on neljä eristettyä korkean suorituskyvyn antennielementtiä.

  Antenni on maatasosta riippumaton ja toimii asennettuna myös ei-metallisille pinnoille.. Mitat: 62 x Ø 176 mm. Kaapeli: 2 x 0.3 m SMA-uros (matkapuhelin), 2 x 0.3 m SMA-naaras (WLAN). Lämpötila-alue: -30-+80 ºC

  Lue lisää...
  199,00 €

  Toimitusaika 2-5 arkipäivää

 • Teltonika RUT950 LTE/WLAN reititin

  Kompakti 3G/4G/LTE reititin mobiilikäyttöön. Soveltuu hieman kokeneemmalle käyttäjälle, käyttöliittymä on hyvin perinteinen ja edellyttää tietämystä reitittimistä.

  Kaksi SIM korttipaikkaa, kaksi 4G antennia, kaksi WLAN antennia, kaikki antennit vaihdettavissa ulkoisiin MiMo tai 4G/WiFi antenneihin. Neljä 10/100 LAN liitäntää, joista yksi voidaan muuttaa WAN käyttöön.

  Pakkauksessa reititin, kaksi WLAN antennia, 2 4G antennia, 230V AC virtajohto, 1,5m Ethernet kaapeli. Lisävarusteena saatavana myös 12V DC kaapeli.

  Tekniikat: 4G (LTE), 3G, WiFi, GPRS, SMS. WiFi antennilähdöt RP-SMA, 4G lähdöt SMA. WiFi IEEE 802.11b/g/n, virrankulutus noin 7W. Käyttöjännite 9-30 VDC

  Lue lisää...
  349,00 €

  Toimitusaika 1 viikko

8 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana