Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

Hätälähettimet

EPIRB hätälähettimet ovat merenkulun maailmanlaajuisen COSPAS-SARSAT hätäliikenneverkon hätälähetin.Hätälähettimen tarkoitus on lähettää sijaintitieto hätäkutsuna COSPAS-SARSAT satelliittien kautta viranomaisille jotta pelastustoimet voidaan käynnistää.COSPAS-SARSAT hyväksytyt laitteet käyttävät kahta eri taajuutta, 406MHz itse hätälähetykseen maa-asemalle sekä 121,5MHz kutsutaajuutta lähestymisetsintää varten. 

EPIRB hätäpoiju (Emergency Position Indicating Radio Beacon) on aluksen radiolupaan sidottu hätäpoiju joka laukaistaan manuaalisesti tai automaattisesti aluksen jouduttua merihätään. EPIRB poijuja on saatavissa joko sisäisellä GPS vastaanottimella tai ilman, GPS-versioissa saadaan luonnollisesti tarkempi sijainti hätätilanteessa. EPIRB hätäpoijua tilattaessa pitää tilaajan ilmoittaa aluksen MMSI numero (radiolupa), aluksen kutsutunnus (radiolupa) sekä aluksen nimi.

Kaikki toimittamamme EPIRB hätälähettimet koodataan sekä testataan ennen toimitusta. Testiraportti kelpaa myös radiokatsastukseen.

4 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • rescueME EPIRB1 aluksen hätälähetin

  Ocean Signalin rescueME EPIRB1on uusi, erittäin kompaktikokoinen EPIRB hätälähetin huviveneisiin. Siinä on uskomaton 10 vuoden akkukesto ja viiden vuoden takuu. Pienen kokonsa upuolesta se mahtuu erittäin hyvin Grab B agiin tai pelastuslauttaan hätätilanteita varten.

  rescueME EPIRB1 on suunniteltu helppokäyttöisekse huviveneen hätälähettimeksi. Sen suojakansi suojaa aktivointipainikkeet virhelaukaisuilta, mutta mahdollist aa helpon ja nopean käytön hätätilanteessa. Sisäänrakennettu 66-kanavainen GPS vastaanotin lähettää tarkan sijainnin aktivoituneena. Ulosvedettävä antenni mahdollistaa pienen säilytystilan t arpeen.

  rescueME EPIRB1 on 30 pienempi kuin kkilpailijansa, siinä on 10 vuoden akku ja 48+ tunnin toiminta.aika.

  Pidemmille matkloille suosittelemme aina Ocean Signal SafeSea E100 tai E100G malleja niiden 96 tunnin toiminta-ajan vuoksi.

  rescueME EPIRB1 hätälähettimen saat myymälästä heti koodattuna, koodausta varten tarvitaan aluksen MMSI numero, nimi ja Call Sign. Ohjelmointi sisältyy hintaan, kuten myös kunnollinen GMDSS test iraportti.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 489,00 €

  Hinta NYT 429,00 €

  Heti toimitukseen

 • SafeSea Cat 2 EPIRB E100

  SafeSea Cat 2 EPIRB E100 uilman GPS vastaanotinta Lue lisää...

  Normaali hinta: 469,00 €

  Hinta NYT 429,00 €

  Heti toimitukseen

 • SafeSea Cat 2 EPIRB E100G GPS

  SafeSea Cat 2 EPIRB E100G GPS vastaanottimella Lue lisää...

  Normaali hinta: 629,00 €

  Hinta NYT 549,00 €

  Heti toimitukseen

 • SafeSea S100 SART asennusputkella

  Ocean Signal SafeSea S100 SARTSearch and Rescue Transponder on SOLAs määräykset täyttävä tutkaheijastin pelastuskäyttöön. Sen paristonkesto on ylitse muiden, jopa alle 20 asteen pakkasissa. Siinä o n käyttäjän vaihdettavissa oleva paristo joka on NON HAZMAT materiaalia ja kelpaa siten kuljetettavaksi vaikka lentokoneessa. Akun vaihtoväli on viisi vuotta. 

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 689,00 €

  Hinta NYT 599,00 €

  Heti toimitukseen

4 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana