Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

Hätälähettimet

Henkilökohtaiseen käyttöön suunnitellut hätälähettimet ja elektroniset MOB laitteet.

PLB lähettimet edellyttävät aina Viestintäviraston luvan. Hae PLB laitteeseen ohjelmoitava yksilöintinumero etukäteen Viestintäviraston verkkopalvelusta tai asiakaspalvelusta ja syötä numero tilauksen yhteydessä sille varattuun kenttään.Kaikki toimittamamme PLB laitteet testataan ohjelmoinnin yhteydessä.PLB laitteet toimivat kansainvälsiessä COSPAS-SARSAT satelliittiverkossa.

SPOT hätälähettimet edellyttävät käyttösopimuksen tekemistä palveluntarjoajan kanssa. Sopimus tehdään vuodeksi kerrallaan palveluntarjoajan verkkosivujen kautta. SPOT hätäläehttimet toimivat Globalstarin kaupallisessa satelliittiverkossa.

AIS MOB (PAB) lähettimet edellyttävät aluksen radioluvan ja ne on lisättävä siihen. Ne ovat valmiiksi koodattuja joten ne eivät edellytä etukäteen tehtävää lupahakemusta. Niiden lisääminen aluksen radiolupaan ei vaikuta radiotaajuusmaksun määrään.

4 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • rescueME PLB1 henkilökohtainen hätälähetin

  rescueME PLB1 on maailman pienin PLB hätälähetin COSPAS-SARSAT verkkoon. Se mahdollistaa tarkan sijaintitiedon lähettämisen kansainvälisessä satelliittiverkostossa suoraan hätäkeskukseen.Se soveltuu nii n meri,- maa- ja ilmailukäyttöön.

  rescueME PLB1 lähetintä voidaan käyttää yhdellä kädellä myös rankemmissa olosuhteissa. Yksinkertainen jousella aukeava kansi suojaa aktivointipaini k etta nopeaa käyttöä varten.

  rescueME PLB! sisältää seklä 406MHz että 121,5MHz taajuudet sekä sisäisen GPS vastaanottimen tarkan sijaintiedon lähettämistä varten.

  rescu eME PLB1 edellyttää maakohtaista yksilöintinumeroa/tunnistenumero toimiakseen, sen myöntää suomessa Viestintävira sto. Lupanumero ilmoitetaan tilauksen yhteydessä tai heti sen jälkeen jotta laite voidaan koodata omistajan tiedoilla.Tunnistenumero toimitetaan aina, riipumatta siitä tuleeko laite veneily, retkeily- tai ilmailukäyttö&ou ml;n. PLB lähetintä ei liitetä aluksen tai ilma-aluksen radiolupaan, vaan sille haetaan aina erillinen henkilökhtainen lupa.

  Meiltä tilatuissa PLB laitetissa tulee mukana aina myös aito GMDSS te stiraportti sekä laitteen ohjelmointiraportti.

  Muistathan laittaa luvanhaltijan tiedot toimitustietoihin (Nimi ja Osoite) koska ne kirjataan laitteen rekisteröintilomakkeelle ja niiden tulisi olla samat kuin luvassa.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 369,00 €

  Hinta NYT 295,00 €

  Heti toimitukseen

 • rescueME MOB1 AIS MOB lähetin DSC hätäkutsulla

  rescueME MOB1 on maailman pienin AIS MOB lähetin jossa on myös integoitu DSC hätäkutsu. rescueME MOB! pystyy siten lähettämään AIS MOB hätäsanoman lähistollä oleviin AIS vastaanottimella varustettuihin aluksiin, mutta myös DSC hätäkutsun oman aluksen DSC toiminnolla varustettuun VHF meriradioon.

  rescueME MOB! on tarkoitettu asennettavaksi suoraan automaattiliivin sisälle jossa se aktivoituu automaattisest i mikäli liivi laukeaa veteen pudotessa. MOB1 lähettimen kirkas LED valo näkyy hyvin pimeässä helpottaen pudonneen etsintää pimeässä. AIS MOB hätäsanoma lähtee AIS viestinä ja se n&aum l; kyy kaikissa AIS vastaanottimissa noin 3-5 mailin alueella. Sisäinen GPS vastaanotin lähettää tarkan sijainnin helpottamaan etsintää.rescueME MOB1 sisältää lisäksi mahdollisuuden aktivoida DSC h&au ml; täkutsu oman alukseen VHF puhelimeen.

   

  rescueME MOB1 ei edellytä erillistä lupanumeroa, vaan voidaan toimittaa suoraan myymälästä. AIS lähettimenä se pitää silti lisät& auml ; aluksen radiolupaan.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 349,00 €

  Hinta NYT 295,00 €

  Heti toimitukseen

 • SPOT 3gen Hätälähetin

  Uudistettu kolmannen sukupolven SPOT3 on hätälähetin ja viestintäväline samassa paketissa. SPOTin avulla voit lähettää lyhyitä OK ja HELP viestejä kymmenelle vastaanottajalle, tai hätätilanteessa lähettää hätäviestin ja sijaintisi kansainväliseen hät äkeskukseen. Ei vaadi rekisteröintiä Viestintävirastooon, toiminta-aika jopa 14 vuorokautta kun lähetys käynnissä. Vaatii erillisen palvelusopimuksen. Lue lisää...
  179,00 €

  Toimitusaika 1 viikko

 • SPOT Connect

  Spot Connect on Bluetooth lähetin joka liitetään älypuhelimeen. SPOT Connectin avulla voit lähettää lyhyitä OK, HELP ja itsemääriteltyjä viestejä kymmenelle vastaanottajalle vaikka et ole matkapuhelinverkon ulottuvissa. Ei vaadi rekisteröintiä Viestintävirastooon, vaatii erillisen palvelusopimuksen. Yhteensopiva Apple iOs ja Android 2.2-> laitteiden kanssa.

  SPOT Connect tarvitsee erillisen maksullis en palvelusopimuksen toimiakseen. SPOT tuotteet eivät vaadi rekisteröintiä Viestintävirastoon.
   
  TIETOJA:

  • Koko 7.6 cm x 6.6 cm x 3.2 cm
  • Paino noin 140g paristoinee n
  • GPS järjestelmä WGS-84
  • Käyttölämpötila -25°C - +60°C
  • Käyttökorkeus -100 m - +6500 m
  • IPX7 suojattu rakenne, kestää upotuksen 1 mterin syvyyteen 30 minu utin ajaksi
  • Bluetooth kantomatka noin 10 metriä
  • Hyväksynnät: FCC, IC, WEEE, SAR, RoHS, CE
  • Sijaimtitiedot: GPS tarkkuus 10 m
  • Kaupalliset satelliitit: 1610-1620 MHz L-band frequency
  • Paris tot 2 AA Energizer Ultimate Lithium 8X 
  Lue lisää...

  Normaali hinta: 199,00 €

  Hinta NYT 99,00 €

  Heti toimitukseen

4 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana