Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

Soittimet

FUSION-Link™

FUSION-Link™ on alan standardi viihde-elektroniikan liittämiseen veneessä.Sen on kehittänyt FUSION Electronics ja sitä tukee useimmat tunnetut laitevalmistajat.

FUSION-Link™ mahdollistaa yhteensopivien karttaplottereiden ja monitoiminäyttöjen integroinnin FUSION viihdelaitteisiin siten, että koko viihdejärjestelmää voidaan hallita myös karttaplotterin näytöltä. FUSION-Link™ toimii NMEA2000, Ethernet ja WiFi yhteyksien avulla.


FUSION-Link™ NMEA 2000

NMEA 2000 on venelaitteiden standardi tietoliikenneprotokolla, jolla veneessä olevien laitteiden väliset sanomat kulkevat. NMEA2000 verkossa voi olla useita erilaisia antureita ja näyttöjä jotka juttelevat keskenään verkon välityksellä. FUSION käyttää NMEA2000 verkkoa 700-sarjan ja 205-sarjan soittimien kanssa. Suurin osa laitevalmistajista on valinnut NMEA2000 verkon FUSION-ink™ toteutukseen.

FUSION-Link™ Ethernet

Osoitepohjainen datansiirto nopeassa verkossa (10/100/1,000Mbs) on alunperin kehitetty tietokonemaailmaan, josta sitä on muunneltu myös veneilyn ympäristöön.Se tarvitsee useimmiten jonkilaisen HUBin, reitittimen tai keskittimen jotta tietoa voidaan jakaa verkon laitteille. FUSION-Link™ Ethernetyhteensopivat laitteet mahdollistavat koko FUSION maailman hallinnan karttaplotterin kautta FUSION 700-saarjan soittimilla.

FUSION-Link™ WiFi

Uuden 700-sarjan yhteydessä FUSION esittlee myös langattoman version FUSION-Link toiminnasta. Kun liität FUSION 700-sarjan soittimen langattomaan HUBiin, saat koko järjestelmän hallinnan langattomasti käsiisi. Lataa ilmainen FUSION-Link™ Wireless Remote Control ‘App iPhonelle, iPadille tai Androis laitteellesi ja käytä FUSION järjestelmääsi langattomasti.

17 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

17 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana