Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

Subwooferit

4 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • Fusion MS-SW10 10" subwoofer kaiutin

  Puuttuuko veneesi äänentoistojärjestelmästä basso? Lisää Fusion SW10 subwoofer kaiutin järjestelmääsi ja parannat äänenlaatuasi huomattavasti. Fusion SW10 on suunniteltu veneilyolosuhteis iin ja se täydentää Fusionin audiojärjestelmää. Kaiutin on vesitiivistä designia ja se täyttää ASTM standardit UV- sekä suola/sumu suojauksessa jonka ansiosta se antaa korkealaatuisen suoritusky v yn pitkittyneissä meriolosuhteissakin. Uskomaton 400W Peak tehonkesto tuottaa todella uskomattoman tarkan bassotoiston.

  FUSIOn SW10 subwooferin kanssa suosittelemme FUSION FM-402 vahvistinta. KAiuttimen asennussyvyys on 445mm ja maksimi tehonkesto 600W.

  Lue lisää...
  159,00 €

  Heti toimitukseen

 • Fusion SG-S10W 10" Marine Signature Sub Mesh

  Fusion SG-S10 subwoofer kaiutin on uusin ja kaunein passiivisubbari FUSIONin valikoimassa. Tämä Signature sarjan subwoofer kaiutin saa veneesi musiikit uudelle tasolle ja bassot mörisemään juuri sopivasti tilanteessa kuin tilanteessa. Signature sarja on FUSION kaiutinlinjaston premium linjaa ja ne on valmistettu tinkimättömistä komponenteista taaten korkealaatuinen äänentoisto. 

  Lue lisää...
  249,00 €

  Heti toimitukseen

 • Fusion CP-AS1080 Slimline 8" 600W aktiivisubwoofer

  Äärimmäisen ohut aktiivinen subwoofer kaiutin ahtaisiin tiloihin. 8" subwooferkaiutin on pakattu ainoastaan 58mm paksuiseen koteloon, jolle löytyy paikka ahtaastakin tilasta. Tämä sopii erittäin hyvin täydentämään daycruiserien äänentoistoa tai pient en salonkien saundien tukevoittamiseen. Lue lisää...
  269,00 €

 • Fusion MS-AB206 aktiivinen dual subwoofer

  Erittäin korkealaatuinen aktiivisub veneiden kabiineihin joissa arvostetaan laadukasta äänentoistoa. Tämä Signature sarjan sub edustaa FUSIONin korkeinta mahdollista erityisesti veneisiin suunniteltujen laitteiden laatua. Basson laatu on ylitese muiden. MS-AB206 luo täydellisen ilmapiirin. Kun AB206 yhdistetään FUSION BX3020 High-end kaitutinpariin. on soundi ylitsepääsemättömän upea.

  MS-AB206 sisältää kak si 6" alaspäin suunnattua Dual voice coil woofer tyyppistä kaiutinta jotka on akustisesti yhdistetty passiiviseen jäähdyttimeen jota käytetään säätämiseen matalilla voimakkuuksilla ja ajurina alap&au m l;än taajuuksien suorituskyvylle. Sisäinen nelikanavainen Class D vahvistin tuottaa tehokasta ja tarkkaa potkua. Kaksi kanavista on dedikoitu subille ja toiset kaksi on säädetty tuottamaan potkua kaiutinparille. Täydellinen l iitäntäkitti on mukana pakkauksessa asennuksen helpottamiseksi.

  Tämä tuote on True Marine sarjaa ja on tarkoitettu kuivaan asennustilaan. Sillä on rajoitettu kolmen vuoden takuu.

  Lue lisää...
  369,00 €

  Heti toimitukseen

4 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana