Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

Vahvistimet

5 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • Fusion MS-AM702 True Marine 2-kanavainen vahvistin

  Zonevahvistin on pienikokoinen mahdollistaen huomaamattoman asennuksen. Vahvistinta tarvitaan kun FUSION audiolaitteesi tukee monikanavaista Zone toimintoa.  FUSION Marine laitteet voivat ohjata maksimissaan neljää kaiutinparia. Mik äli järjestelmässäsi on enemmän kuin neljä kaiutinparia, tarvitaan lsiäksi Zonevahvistimia.

  FUSION FR702 Zonevahvistin ei sisällä RCA kaapeleita soittimen ja vahvistimen väliin.
  < /strong>

  Lue lisää...
  119,00 €

  Heti toimitukseen

 • Fusion MS-AM402 2-kanavainen Marine vahvistin

  Fusion AM-504, 4-kanavainen 500W marine audiovahvistin.

  Fusion AM sarjan vahvistimet on suunniteltu erityisesti venekäyttöä varten ja ne on suojattu olosuhteilta paremmin, kuin mikä ;än muu vahvistin aikaisemmin. Fusion AM-sarjan vahvistimet tarjoavat suorituskykyä vesille ennennäkemättömällä tavalla.

  Lue lisää...
  239,00 €

 • Fusion MS-AM504 4-kanavainen Marine vahvistin

  Fusion AM-504, 4-kanavainen 500W marine audiovahvistin.

  Fusion AM sarjan vahvistimet on suunniteltu erityisesti venekäyttöä varten ja ne on suojattu olosuhteilta paremmin, kuin mikä&aum l;n muu vahvistin aikaisemmin. Fusion AM-sarjan vahvistimet tarjoavat suorituskykyä vesille ennennäkemättömällä tavalla.

  Lue lisää...
  339,00 €

 • Fusion FM-402 2-kanavainen Marine vahvistin

  FUSION FM-sarjan Marine vahvistimet ovat suunniteltu erityisesti veneily-ympäristöön, ja niissä onkin erittäin vaikuttavat suojausmenetelmät mihin tahansa vastaavaan verrattuna.  Vahvistimissa on lämpök äsitellyt ja pinnoitetut komponentit joiden avulla laitteen käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Kultapinnoitteiset liittimet parantavat signaalivirtausta ja mahdollistaa kirkkaan ja tehokkaan äänen.

  T&au m l;mä 2-kanavainen 400 Wattinen vahvistin pystyy ajamaan kahta subbaria, yhtä lisäkaiutinparia tai jopa neljää kaiutinparia.

  Lue lisää...

  Normaali hinta: 199,00 €

  Hinta NYT 169,00 €

  Viimeinen erä

  Loppu varastosta

 • Fusion SG-DA51600 5-kanavainen vahvistin

  FUSION Signature Series Marine vahvistimet sisältävät markkinoiden parahaat ominaisuudet venekäyttöön suunnitelluille vahvistimille. Tämä malli on malliston tehokkain ja upein vahvistin. Ruostumattomasta ter äksestä tehty SG-DA51600 on suojattu korroosion uhalta ja tuotaa 1600W tehoa (peak) neljälle kaiuttimelle ja yhdelle subbarille.

  SG-DA51600 on FUSIONinensimmäinen viiden kanavan HiFi marine vahvistin jonka pääetu na on sen D-luokan vahvistinyksikkö jolla on erittäin pieni virrankulutus ja suuri lähtöteho. Tässä vahvistimessa on pinnoitettu piirikortti joka takaa suojauksen koko tuotteen elinkaaren ajan.

  Undeniably a stand out piece; the stunning stainless steel mirror install panel offers practical confinement of all cable connections and tuning controls, while delivering good looks that complement any installation.  Outputs include Subwoofer plus four speaker channels for sound front and rear. RCA line-level inputs are included, for easy connection to new or existing systems.

  Asennusmitat 210x50x300mm
  Taajuusalue 10Hz-50kHz
  Peak teho 1600W
  MItattu teho 8 0W RMS x 4 + 250W RMS x 1 @ 4 Ohm 1% THD+N
  Mitattu teho 250 Watts RMS x 2 @ 4 Ohm Bridged 1% THD+N + 250W RMS x 1 @ 4 Ohm 1% THD+N

  Lue lisää...
  629,00 €

  Heti toimitukseen

5 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana