Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

DVD soittimet

2 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • Fusion MS-AV650 multimediasoitin DVD/Radio/USB/Blu

  Fusion 650 sarjan  DVD soitin AM/FM/USB/Bluetooth/NMEA multimedialaite tuo viihteen veneeseesi. Fusion soittimet ovat tuoneet kaikki uusimmat viihteen innovaatiot myös veneilijän käsille. Monivyöhyke tekno logia, USB, bluetooth ja NMEA2000 liityntä on Fusion laitteille arkipäivää. Voit nauttia omasta puhelimen tai Ipodin musiikkikirjastostasi joko USBn tai bluetoothin kautta. Pystyt katselemaan DVD elokuvia veneen integroidun ä ; änijärjestelmän saundeilla. Voit ohjata äänivyöhykkeitä myös Fusion link yhteensopivien monitoiminäyttöjen kautta. Jokaisessa vyöhykkeessä on omat parametrit saundien säätö& au ml; varten, joten äänentoisto saadaan trimmattua huippukuntoon jokaiseen hyttiin erikseen.

   

  Kun haluat veneeseesi huipputason viihdejärjestelmän, on valintasi silloin FUSION

  Lue lisää...
  722,00 €

  Heti toimitukseen

 • Fusion MS-AV750 multimediasoitin DVD/Radio/USB/Blu

  Fusion 750-sarjan True Marine viihdelaitteet ovat kulminaatiopiste Fusionin suunnittelulle ja muotoilulle jonka tuloksena on saavutettu ylivoimainen äänenlaatu, hallinta ja ominaisuudet joita ei ole aikaisemmin nähty.

  Fusion on kulkenut marine käyttöön tarkoitettujen audiolaitteiden kärkikaartissa jo vuosia. Uudet 650 ja 750 sarjan laitteet eivät tee poikkeusta tähän linjaan, vaan näyttävät suunnan sille, mitä laitt eiden tulee olla. 

  750 sarjan laitteita on saatavana kahtena version AV-750 versiona, jossa on sisäänrakennettu DVD soitin ja UD-750 versiona, jossa on sisäänrakennettu yleismallinen docking station viimeisimmille App le iOS, Android ja Windows puhelimille ja soittimille. Laitteessa on myös tuki USB mediatoistolle, sekä Bluetooth AVRCP/A2DP audio striimaus ominaisuudet. Laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth vastaanotin ja se voidaan kytke&a u ml; veneen sisäiseen Ethernet verkkoon, jolloin musiikkitiedostot voidaan soitaa vaikka erilliseltä mediapalvelimelta. Luonnollisestikin laite tukee FUSION-Link toimintoa, jolloin voit käyttää soitintasi yhteensopivan kartt ap lotterin kautta.

   

  Lue lisää...
  825,00 €

  Heti toimitukseen

2 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana