Asiakaspalvelu - Customer service - Kundservice (09) 6823 1822 - Tilaa uutiskirje

Turvallisemman navigoinnin puolesta

Etsi sivustolta

TV antennit

2 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 • Scout Cruiser TV antenni 25cm vahvistimella

  Scout Cruiser televisioantenni, täydellinen paketti. Scout Cruiser on omnidirectionaalinen televisoantenni liikkuviin laitteisiin ja se on suunniteltu ottamaan vastaan sekä digitaalista, että analogista televisiolähetystä. Sen vastaanotto on tasainen koko 360 asten alueella ja se sopii kaiken tyyppisiin veneisiin aluksiin ja matkailuautoihin tai vaunuihin. Omnidirektionaalinen suunnittelu eliminoi tarpeen suunnata antennia aina siirryttäessä erikseen vastaanotinasemaa päin ja yhdistettynä Souct SEA-BOOST matalakohinaiseen antennivahvistimeen, jossa on erillinen vahvistuksen säätö, voidaan saada äärimmäisen terävä kuva useimmissa olosuhteissa. Tuote on paketoitu äärimmäisen kompaktiin ja tyylikkääseen, vain 25cm hjalkaisijaltaan olevaan kote loon. Lue lisää...
  179,00 €

  Heti toimitukseen

 • Promarine proD4 monitaajuusantenni

  Promarine proD4 on markkinoiden laadukkain yhdistelmäantennijossa yhdsityvät sekä AM/FM radiotaajuudet, TV antenni, 3G/4G mobiililaajakaista-antenni sekä WiFi antenni. Kotimainen proD4 sisältää kaiken tarpeellisen mitä liikkuvassa käytössä tarvitaan.

  Promarine proD4 toimitetaan aina asiakkaan valitsemalla kaapelisarjalla, jossa on kolme erillistä kaapelia eri taajuusalueille. Kaapoelikitti yhdistetään proFIL 1313 vahvistimeen joka jakaa antennitaajuudet oikeiin paikkoihin.

  Promarine proD4 antenni soveltuu erinomaisesti 3G/4G/LTE reitittimen kaveriksi mastoon, targaan tai tutkatolppaan.Lisäämällä 4G/LTE reitittimeen toinen 4G antenni voidaan saavuttaa erittäin pitkiä kantavuuksia 4G/LTE verkon osalta rannikon ulkopuolelta. Ei enää tukkoisia satamien WiFi verkkoja, vaan kunnollinen mobiilidata yhteys!

  Lue lisää...

  Alkaen: 1 029,80 €

2 Nimike(ttä)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana